Skip to content

Varaa tunti tai pari

12.3.2009
by

Nyt löytyi oikea vanhojen lehtimainosten ystävien paratiisi, suosittelen! Ensin varoituksen sananen; tähän menee sitten aikaa! Tsiikaa tämä http://kavelylla.vuodatus.net/blog/category/Vanhat+mainokset

Tämä löytyi Vmpk:n eli veteraanimoottoripyöräklubin sivustolta, tätä en suosittele edes anopilleni!

nuorelle

No niin, aina pitäisi lukea kaikki mainoksetkin viimeiseen kirjaimeen saakka: anoppi ei nuori =ei  rikkihappo eikä liioin superfosfaattikaan enää auta…

Mainokset
2 kommenttia leave one →
 1. piamarya permalink
  13.3.2009 17.33

  Hauska linkki! Rupesin vain miettimään, että kun itse pidämme esimerkiksi 40- ja 50-luvun mainoksia huvittavina ja ihmettelemme, onko niiden argumentointi tosiaan vakuuttanut aikalaisiaan, niin miltähän tämänhetkinen mainonta vaikuttaa 40 tai 50 vuoden päästä tarkasteltuna?

 2. liisaheikinheimo permalink
  18.3.2009 9.10

  Hmmm…uskon itse, että mainokset ovat jollain tavoin aina naurettavia. Ne kai perustuvat ihmisen toivon herättelyyn ja toisaalta vetoavat toivottomuuteen. Eikös siitä ollut puhettakin, siitä ihanasta huijauksesta, jota mainonta tekee. Ottaa pois sen, jota väittää antavansa. Raasioisten (Saarioisten) ”Äidin kanssa keittiössä”…poika mikroaaltouuniin tuijottaen, äiti jossain, ehkä toisessa keittiössä.

  Itseäni on naurattanut joka aamu muropaketin kylki, joka kysyy: ”Kun syön xxx muroja aamiaiseksi, mitä näen?” ja ensimmäinen vastaus on tietty: ”Tyytyväisen äidin, joka pitää perheensä pyörät pyörimässä”. Puuro olisikin työläs, hidas ja vaatisi tyytymättömän äidin, joka joutuisi olemaan paikalla aamupala-aikaan.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: