Skip to content

Anyone going to Helsinki?

19.4.2010
by

Islantilaisen tulivuoren purkautuminen on aiheuttanut kaaoksen Euroopan lentoliikenteessä. Vastahan me olemme alkaneet toipua pitkälti islantilaisten aiheuttamasta pankkikriisistä -Hulluja nuo islantilaiset.

Tulivuoren purkauksesta ja Euroopan yllä leijuvasta tuhkapilvestä on seurannut tuhansien ihmisten matkasuunnitelmien romuttuminen. Onneksi on sosiaalinenmedia, josta voi saada apua vaikka kimppakyydin tai majoituksen järjestämisen muodossa. Yle uutisoi Carpool Europe Facebook sivustosta, jonka avulla eri puolilla Eurooppaa olevat ihmisraukat yrittävät järjestää itsellensä kyytiä kotiin. Oli pakko käydä vilkaisemassa ko. sivustoa. Kyytejä oli tarjolla ja niille todellakin oli kysyntää. Homma tuntui toimivan ainakin Putte ja hänen kaverinsa sai kyyti tarjouksen Milanista Helsinkiin. Toivottavasti nämä saitit eivät ihan heti tuhkan ja pölyn laskeuduttua kuole. Tästähän voisi syntyä ihan uusi tapa ”poolata” ympäri eurooppaa.

Itseäni pohdituttaa kollegani kohtalo. Hän on jumissa nuorten ryhmän kanssa Bryselissä. Noh, onneksi kyseessä on monenlaista kokenut ja nähnyt kollega, joka varmasti on jo ottanut sosiaalisenmedian avuksi editääkseen ryhmän kotiin pääsyä.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: