Skip to content

Tajunnanvirtaa keskellä hellettä, kaaosta ja koiranpennun viihdytystä

26.6.2013
by

Varoitan jo etukäteen, että tekstini on lähinnä tajunnanvirtaa keskellä pahinta hellettä, kaaosmaista kämppää (muuttaminen on mukavaa!) ja perheemme uuden jäsenen – nelijalkaisen tuholaisen – viihdytystä. Herra kun keksii vaikka mitä kiellettyä, jos ei saa huomiota. No, jostakin kuitenkin sain päähäni, että opiskelutehtävistä on päästävä nyt eroon.

Mediaa en ole pahemmin loman alettua ehtinyt seurata, mutta osuipa edellisellä viikolla naistenlehdessä (Me naiset 25/26) silmiini pieni juttu blogeista tai oikeastaan vlogeista. Jutussa todettiin, että blogit ovat jo ihan out. Jos siis nyt olisin nykyaikainen, lähettäisin tämän tekstini sijaan tänne foorumille videoblogin eli vlogin. (Täppäri muuten korjaa vlogi-sanan automaattisesti blogiksi.) Te muut tämän jo varmaan tiesittekin, mutta minulle tuo vlogi-sana oli ihan uusi.

Lehti kirjoittaa, että vloggaajista suurin osa on miehiä, mikä ei jotenkaan yllätä minua. Tai ainakaan, jos ajattelen nuoria miehiä, joita opetan työkseni. He eivät ole useinkaan kovin kiinnostuneita kirjoittamisesta (tiedän – tämä on karkea yleistys), saati sitten lukemisesta. Ja onhan puhuminen paljon helpompaa kuin kirjoittaminen, ainakin jos samalla leikkii rasavillin koiran kanssa 😉 Tästä jutusta olisi kyllä ehdottomasti tullut kiinnostavampi, jos näkisitte tilanteen. Kenties seuraava tekstini onkin vlogi..

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: